Bag om dansen

Mød os, der står bag Brudevalsen.dk

Om mig:

Jeg startede til dans som 4-årig og dansede herre de første mange år af min dansekarriere. Dette lader til at have præget mig dybt – den dag i dag er jeg stadig overbevist om, at det er mig, der bestemmer det hele. Heldigvis har jeg en tålmodig dansepartner i Oliver, og jeg er langsomt ved at forstå, at det også er helt OK at danse dame :O)

Om mig:

Mine fødder var så små, at der endnu ikke fandtes dansesko til mig. Jeg fik dem håndlavet, da jeg var tre år gammel. Træning lå lige oveni Disney Sjov, hvilket udgjorde et alvorligt dilemma for mig og gentagne gange tvang mig til at overveje mine værdier i livet. Jeg holdt ved og dyrker nu dansen på eliteplan med skønne Eva.

Læs min blog

Præstationer vi er stolte af

  • 2016 - Danmarksmestre i kombineret standard/latin (DDD)
  • 2016 - 11. plads til VM i kombineret standard/latin (WDC)
  • 2016 - Top 48 i British Open Amateur Standard
  • 2017 - 10. plads i New York Dance Festival Standard
  • 2017 - 1. plads i MIT Open

Lær brudevals og støt dansk sportsdans

Sådan fungerer Brudevalsen.dk

Det er besværligt at bestille en DVD med brudevals-undervisning – og det kan være svært at finde en dygtig instruktør i dit lokalområde. Det vil vi gerne ændre på med Brudevalsen.dk.

Derfor får du hos os gratis undervisning gennem en række videoer, samt mulighed for nemt at finde en behagelig instruktør nær dig. Når du udfylder "Find en instruktør"-formularen, gør vi brug af vores netværk af dansekolleger. Vores netværk dækker næsten hele Danmark og består af unge, ambitiøse sportsdansere og erfarne danseskoler.

Du har derfor de bedste forudsætninger for at blive matchet med den underviser, der passer bedst til dit/jeres behov. Det, du betaler for undervisningen, falder på et tørt sted. Som sportsdansere finansierer vi alting selv. Vi kan derfor roligt garantere, at dit bidrag går til at forbedre dansk sportsdans – og det sætter vi virkelig pris på! :-)

Find en instruktør nær dig
Oliver & Eva til British Open i 2016

Få et indblik i vores danseverden

Seneste video:

Seneste opslag:

Maj 2017 - Blackpool's British Open
April 2017 - MIT Open
April 2017 - Miami Vibe
Februar 2017 - New York Dance Festival
Januar 2017 - Golden Star Championship
November 2016 - Ultimate Challenge
Følg os på Facebook

Uups! Noget gik galt, da beskeden skulle sendes. Grib endelig telefonen og ring i stedet.