Lær brudevalsen

Gratis videolektioner i brudevalsen

Her lærer du brudevalsen, så selv dine svigerforældre bliver stolte. Og får du brug for hjælp, kan du nemt finde en instruktør nær dig. Rigtig go' fornøjelse!

Få undervisning af en instruktør nær dig

Thank you! Your submission has been received!
Uups! Noget gik galt, da du udfyldte formularen. Prøv igen eller ring til os på 6080 1060! :-)
Tilbuddet er gratis og uforpligtende

Over 600 par lærer brudevals hos os – hver måned

Fem stjernet anmeldelse

Vi fik en sikkerhed og ro til at nyde brudevalsen

Har du styr på brudevalsen?

Billede af et lykkeligt brudepar

Lær brudevals på 13 minutter

Dit kommende bryllup står for døren, og alt er klappet og klart. Lige bortset fra… har du og din udkårne styr på brudevalsen? Det er her Brudevalsen.dk kommer jer til undsætning.

Alle kan lære at danse brudevals

Her på siden lærer du at danse brudevals helt fra bunden af, så du kan få det bryllup, den brudevals, og lige præcis det fantastiske minde, som du og din udkårne drømmer om. 

Seks nemme videolektioner – fra hæl og tå til holdning

Der er i alt 13 minutters videomateriale. Tag dig al den tid, du har brug for. Fordelen ved videoundervisning er, at du altid kan pause og spole frem/tilbage, indtil trinene sidder på rygradden.

Afspil første lektion

Brudevalsen - musik af Niels W. Gade

Original-versionen af Brudevalsen af Niels W. Gade spilles i et hurtigt tempo. De fleste, inklusive Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary, vælger at skrue tempoet ned. Det gør det nemmere at danse trinene og nyde brudevalsen. Gør dig selv samme tjeneste. Når de royale kan tillade sig det, kan du også. Faktisk, har vi gjort arbejdet for dig. Hos os får du Brudevalsen i dansevenligt tempo. God fornøjelse.

Billede af en bærbar med en videolektion på

Brudevalsen - det ultimative højdepunkt

For mange er brudevalsen intet mindre end brylluppets klimaks. For gæsterne såvel som jer, brudeparret, er brudevalsen nemlig det et øjeblik, hvor tiden sandsynligvis går i stå og romantikken når sit ultimative højdepunkt. Det er det øjeblik, hvor I kan træde frem som ægtefolk, se hinanden dybt i øjnene og få lov til at svømme væk i hinandens blikke. Alt sammen akkompagneret af Brudevalsens velkendte toner. På dette tidspunkt er der sjældent et øje tørt!

Undgå stress og start i god tid

Bare rolig, det er ikke svært. Der er altså ingen grund til ikke lige at investere den ekstra smule tid, som det tager at blive helt komfortabel i musikken og trinene. På den måde undgår I også at skulle føle noget unødvendigt stress på den store dag (hvor der jo er nok at tænke på i forvejen!). Når øjeblikket oprinder og musikken begynder at spille, skal I bare glæde jer over, at I har styr på brudevalsen - og så kan I ellers nyde dette uforglemmelige øjeblik, der er som skabt til fotoalbummet, med hinanden.

Snør danseskoene og lær brudevalsens trin

Alle fortjener at få dette fantastiske minde; alle fortjener at lære at danse brudevalsen. Også jer. Så tag hinanden i hånden, snør danseskoene, og klik videre til den første video. Vi glæder os til at lære jer at danse brudevals!

Alle videolektioner