Brudevals undervisning

Når dit bryllup skal være helt perfekt

Find din instruktør

“Super instruktion!” — Julie Kyhl

Brudevalsen - dit livs vigtigste dans

Jeres bryllup er et minde for livet. Derfor giver vi jer nu muligheden for at modtage personlig undervisning i brudevals, så I føler, at alt er helt perfekt på den store dag. Dans den traditionelle brudevals eller overrask jeres gæster med koreografi og musik tilpasset jer.

Fjern nervøsitet og opbyg selvtillid

Når I vælger at modtage privatundervisning, har I god tid til at lære lige præcis de ting, I har sværest ved i brudevalsen. Undervisningen bliver målrettet jer og jeres behov - på den måde er I garanteret en god og tryg oplevelse, når øjeblikket oprinder og brudevalsen spiller.

Undervisning af Danmarks bedste dansere

Hos os er I sikret ordentlig undervisning. I lærer brudevalsen, så I kan den i søvne. Eller efter et par glas rødvin. Uanset om du har to venstreben eller din udkårne har svært ved at klappe i takt. Vores instruktører er alle sportsdansere, der har lagt utallige timer i valsens tegn. De underviser til dagligt og har løsningerne på de udfordringer, dansen måtte bringe jer. I er i trygge hænder hos os.

Indbydende dansegulv i hyggelige lokaler

Vores hyggelige lokaler giver jer de bedste rammer at lære brudevalsen i. Naturligvis med et ordentligt trægulv og musikanlæg.

Vores indbydende lokaler i København
Kom som du er – alle kan lære det

Vælg din by

København
Kommer til juli
Odense